paard2

Welkom op het Horse-Entries Systeem!

Met deze inschrijvingsmodule streven we ernaar het zowel voor de organisatoren als de gebruikers gemakkelijker te maken. Deze inschrijvingsmodule, specifiek ontworpen voor de Hippische Sector, is van toepassing op wedstrijden voor jumping, dressuur en eventing.

Registreren is eenmalig, maar geeft je de mogelijkheid om deel te nemen aan alle wedstrijden en zelfs je eigen startvolgorde te kiezen (onder voorbehoud van goedkeuring). Elke ruiter ontvangt een persoonlijk account, waardoor het slechts eenmaal nodig is om zijn of haar paarden in te voeren en inschrijvingen zelf te beheren.

  • Voor organisaties is het eenvoudig om wedstrijdprogramma's samen te stellen, inclusief proeven en deelnemers. Na afloop van de inschrijvingstermijn biedt het systeem een duidelijk overzicht van de startlijsten, die ook geëxporteerd kunnen worden.
  • Voor ruiters is deze tool volledig gratis. Organisaties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd om het systeem te onderhouden.

Wij hopen dat dit systeem bijdraagt aan een vlottere en efficiëntere ervaring voor zowel organisatoren als deelnemers in de paardensport. Veel plezier en succes op de wedstrijden!

paardenwei

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep mensen die hun passie voor de paardenwereld delen. Gedreven door onze gezamenlijke hobby, waren we op zoek naar een efficiënt en betaalbaar hulpmiddel om inschrijvingen voor wedstrijden binnen onze geliefde sport gemakkelijk te beheren. 

Ons doel is om een toegankelijke oplossing te bieden voor zowel hobbyisten als semi-professionals, zodat iedereen op een eenvoudige manier kan deelnemen aan evenementen en wedstrijden.

Onze sponsors

Uw logo binnenkort hier?

Veelgestelde vragen

Log in met je gebruikersnaam
Kies in het linkse menu "Wachtwoord aanpassen"
Geef eerst je huidige wachtwoord in.
Kies een nieuw wachtwoord en bevestig dit door het nieuwe wachtwoord nog eens in te geven

Log in als ruiter.
Kies in het linkse menu "Paarden"
Klik op de knop toevoegen.
Geef de gevraagde info in (Naam paard en geboortedatum zijn verplicht)

Uw antwoord niet gevonden?